Reviews on Google

• Дуже приємно було займатися у цій школі, дуже вразив підхід викладача Сергія, коли навіть з пошкодженним пальцем я міг займатися та вивчати щось нове. Насамперед вчать не просто граті улюблені пісні, а розуміти музику вцілому - і це дуже вплинуло на мій смак, я відкрив для себе джаз та більш альтернативну музику.
  • Гарне відношення до клієнтів, чедові розуміючи викладачі. Рекомендую!
  • Я дуже задоволена тим, що знайшла саме школу гітари Serenada! Сюди хочеться приходи знову і знову, навчатися, навчатися і ще раз навчатися. Дякую цій школі, і тим людям які в ній працюють. Особливо щиро, хочу подякувати виклачу Сергію!))) Це, Викладач дуже високого рівня👍 свою справу робить на 100%, навіть і більше))). Добрий, чуйний, ввічливий, позитивний, завжди підтримує теплими розмовами, підтримує і навчає коли у тебе, щось не виходить!))) Школа гітари Serenada на високому рівні, тут дуже добре відношення, професіоналізм, і приємні ціни! Тому, якщо хтось хоче навчитися грати на гітарі, Вам саме сюди, Школа гітари SERENADA! На привеликий жаль, у мене так склалися обставини, що поки я не можу відвідувати школу Гітари Serenada і мені від цього дуже сумно((((( Але я обіцяю, що я повернуся. 💋
  • Як мама одного із учнів хочу подякувати Школі Серенада, зокрема Сергію Глущенко, за навчання мого сина (ми вже скоро як 4 роки разом). Привітність і доброзичливість, професіоналізм і розуміння, гнучкість і вміння знайти підхід до дитини - все це характеризує творчий колектив. Творчого натхнення та усіляких гараздів викладачам та учням Школи Серенада!
  • Син із задоволенням займається вже два роки. Повага до учня, фаховість, привітність, гнучкість в узгодженні графіка